logo ovsm

Algemene voorwaarden

Inhoudsopgave

1. Disclaimer

1.1 Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties ter attentie van de juistheid van de verstrekte informatie.

1.2 Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum garandeert niet dat de website te allen tijde, ononderbroken of volledig beschikbaar zal zijn.

1.3 Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typfouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

1.4 Deze website kan links bevatten naar websites buiten de website van Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum. Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

1.5 Door Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

1.6 Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum mogen deze Algemene Voorwaarden eenzijdig wijzigen. Bezoekers en/of gebruikers wordt geadviseerd om via de reguliere kanalen op de website de Algemene Voorwaarden regelmatig op wijzigingen na te gaan. Indien bezoekers en/of gebruikers ook na wijziging van de Algemene Voorwaarden gebruik blijft maken van de website, wordt hij of zij geacht de gewijzigde Algemene Voorwaarden onherroepelijk te aanvaarden.

1.7 Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoogte van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

2.1 De intellectuele eigendomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiƫren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

2.2 Nino Schrijver is de auteursrechthebbende van de website van Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum. De bezoeker mag geen wijzigingen aanbrengen aan het ontwerp of het ontwerp overnemen zonder schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende.

2.3 Onder het ontwerp, beschreven in Lid 2.2, wordt verstaan:

  • 2.3.1 Achtergrondkleuren en patronen
  • 2.3.2 De layout stylesheet

2.4 Onder het ontwerp, beschreven in Lid 2.2, wordt niet verstaan:

  • 2.4.1 Tekst en informatie
  • 2.4.2 Gebruikte iconen, keurmerken of (campagne) logo's
  • 2.4.3 Onbewerkte foto's
  • 2.4.4 Elementen uit Bootstrap Boilerplate
  • 2.4.5 Lettertypes

3. Licenties

3.1 Website is ontworpen en opgebouwd door Nino Schrijver.

3.2 Bootstrap v3.3.7 - Copyright 2011-2016 Twitter, Inc. - Licensed under MIT

3.3 jQuery JavaScript Library v3.1.0 - Released under the MIT license

3.4 Glyphicons Halflings via Bootstrap

Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum Doetinchem © 2016 - 2019.
Alle rechten voorbehouden.