logo ovsm

Restauratie

'De Perronmeester'

Perronmeester afbeelding

Onze restauratie heet ‘De Perronmeester’. U kunt terecht voor een kop koffie of thee en diverse drankjes. Bezoekers hebben vanaf deze plek een mooi uitzicht op de spoorlijn Arnhem – Doetinchem waar viermaal per uur de Arriva en Breng treinen langstrekken. De restauratie is alleen via het museum bereikbaar en geopend op dezelfde tijden. ‘De Perronmeester’ is een rookvrije ruimte. In geen van de ruimtes mag worden gerookt.

Reserveren van De Perronmeester voor groepen

De Perronmeester is speciaal te reserveren voor bijvoorbeeld een Management Team vergadering, een presentatie aan een speciale groep klanten, een vereniging of gewoon voor een uitje met met uw medebewoners. Informatie en reserveringen via telefoon (0314) 39 51 06, of via e-mail info@ovm-doetinchem.nl. U krijgt altijd een bevestiging van de gemaakte afspraken.

Horeca voorwaarden De Perronmeester

‘De Perronmeester’ levert een breed assortiment aan niet-alcoholische dranken. Tevens hebben wij een beperkt assortiment snoepgoed. In samenwerking met een cateraar kunnen we een uitgebreide catering verzorgen, bijvoorbeeld in de vorm van lunch of borrelhapjes. Drankverkoop aan onze bar is mogelijk tijdens de normale openingstijden en evenementen, voor eigen rekening van de gasten of indien gewenst op rekening van de huurder. Buiten de reguliere openingstijden van onze bar hanteren wij een bargarantie (zie hieronder). De reguliere openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. U kunt contact met ons opnemen voor een prijslijst van de horeca of voor een bestelling. Capaciteit: 25 personen zittend, 60 personen staand Afmetingen: 8 x 6 x 3 meter Faciliteiten: eenvoudige bar met koeling, tafels en stoelen, garderobe Kosten dagdeel: € 39,- avond: € 55,-. Bargarantie: De verkoop van consumpties aan onze bar is inclusief bediening. Hierbij hanteert de verhuurder een bargarantie. Indien de gemiddelde omzet van de bar gedurende de periode waarin de ruimte gehuurd is minder bedraagt dan € 50,- per uur per horecamedewerker, dan wordt het resterende bedrag in rekening gebracht bij de huurder. Indien het aantal te verwachten gasten groter is dan 60, zijn minimaal 2 horecamedewerkers verplicht.

Horeca voorwaarden

De genoemde prijzen gelden voor 2016 en zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Over alle extern ingehuurde diensten en materialen wordt een toeslag berekend. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De duur van een dagdeel is 4 uur, de duur van een avond is 6 uur. Voor reserveringen dient u minimaal een week van tevoren, maar liefst eerder, contact op te nemen met onze afdeling verhuur (zie hiervoor de contactgegevens in het begin). Het plaatsen van opties is mogelijk, deze dienen uiterlijk anderhalve maand van tevoren bevestigd te worden. Betaling vindt altijd achteraf plaats door middel van een nota. In sommige gevallen kan vooraf een borgsom gevraagd worden. Bij annulering door de huurder worden de volgende kosten in rekening gebracht: – tot drie maanden voor aanvang van de activiteiten: geen kosten – tot één maand voor aanvang: 25% van het overeengekomen totaalbedrag – tot één week voor aanvang: 50% van het overeengekomen totaalbedrag – bij annulering korter dan een week voor aanvang van de activiteit wordt het volledig overeengekomen totaalbedrag in rekening gebracht. De ruimte wordt door ‘De Perronmeester’ ‘kaal’ en in redelijke staat aangeleverd, met het meubilair dat voor onze eigen activiteiten in de zaal aanwezig is. Voor het neerzetten van opstellingen en het leveren van extra tafels en stoelen worden personeelskosten in rekening gebracht. De ruimtes dienen na gebruik veegschoon en in de oorspronkelijke toestand te worden achtergelaten. Gebeurt dit niet dan kunnen extra kosten in rekening gebracht worden voor opruimen en schoonmaken.Bij aanwezigheid van gasten dienen altijd minimaal twee personeelsleden van ‘De Perronmeester’ aanwezig te zijn in het gebouw. Dit is belangrijk in verband met de veiligheid van zowel gasten als personeel.

Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum Doetinchem © 2016 - 2019.
Alle rechten voorbehouden.